Helgekurs i Tromsø 2 – 4 oktober 2020

Qigong systemet som undervises denne helgen heter Taijiwuxigong, som ble utviklet direkte fra Taijiquan av Dr. Shen Hongxun for å bekjempe belastninger og helseproblemer knyttet til vår tids moderne livsstil. Systemet er lett å lære, er en sikker og effektiv selv-healing metode for fysiske og følelsesmessige utfordringer, samt at det gir grunnprinsippene for healing av andre.

Ved å delta på helgekurs kan du gå mer i dybden på øvelsene og ofte få et gjennombrudd i din Qigong praksis. Kurset passer for både helt nybegynnere og for de som allerede trener Qigong og Taiji

Å lære deg Qigong kan hjelpe deg med å få:

  • bedre søvn
  • mer energi
  • mindre vondt i kroppen
  • bedre holdning
  • større indre styrke og bedre pust
  • mer indre stillhet

Praktisk informasjon:

Når: 2 – 4 oktober 2020
Tider: Fredag: 18-21, Lørdag: 10-17, Søndag 10-16
Pris: 2100,-
Påmelding via: maritlind(at)yahoo.no eller tlf 908 24 562
Sted: Sandnessund Skytterlag sitt selskapslokale i Salarøyvegen 55, 9105 Kvaløysletta

“Hold av helgen for 3 dager med masse god energi og en fortjent rens rett etter påsken”

Instruktør: Harald Øygard – 25 års Taiji erfaring
Dette kurset er åpent for både helt nybegynnere og tidligere Taiji/Qigong studenter.

Om instruktør Harald Øygard:

“Harald har studert Qigong, Taiji og Meditasjon siden 1995, og har undervist aktivt siden 2000. Harald har pedagogisk utdannelse og er en meget erfaren og populær instruktør. Han er en pådriver for utvikling av Qigong og Taiji i Norden, og er leder av Nordisk Buqi Organisasjon som holder helgekurs med internasjonale instruktører på jevnlig basis. Harald møtte sin Taiji mester Dr Shen Hongxun i 1995 og studerte intensivt med han helt frem til Dr Shen sin bortgang i 2011. Dr Shen selv studerte Taiji i over 60 år, de første årene med datidens mest annerkjente mestre i Shanghai. Harald Øygard sin visjon er å bringe Dr Shen sin Taiji og Qigong visdom/konklusjon videre til nye og gamle studenter”